browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: november 2011

Hopeloos verouderd

Zaterdag 26 November: Tegen einde van de middag met Ronald en Wouter een hamburger gegeten in het haven restaurant. Buikje vol en op naar het zwembad om het er weer af te zwemmen. Oeps dat heb je als je niet op de hoogte bent van de nieuwste bad mode. We werden in het zwembad behoorlijk … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | 1 Comment

Alleen op de wereld

Zaterdag 26 november: Nu de meeste schepen op het droge liggen hebben wij het rijk weer alléén. De drukte van de zomer is gezellig, maar de rust op het water in het najaar is het weer genieten. Liggen nu als enige op het eiland De Schelp. Het is de bedoeling om na het ontbijt de … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Vissen

Duizenden vissen rond de YAGIS. En het weer is nog steeds super.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Dat zijn nauw die bakens op zee

Na twee weken storm met onmetelijke golven begint het nu te luwen en komen we weer in een rustiger vaar water terecht. Twee weken geleden begon de motor te sputteren en kwam niet meer goed op gang. Diep in de nacht hulp gezocht tot drie maal over, helaas niemand kon helpen. De druk werd veel … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | 4 Comments