Maandelijks archief: december 2011

2012

Voordat de klok 12 uur slaat, voordat het telefoonnetwerk plat gaat, voordat ik mijn telefoon verlies omdat ik zo dronken ben,en vooral voordat jij te dronken bent om dit te lezen, wil ik jou een super spetterend, leuk ,liefdevol en gezond 2012 wensen!
Xxx Alex Richard

Kerst Weekend

Zaterdag 24 December: Tegen het einde van de middag naar Ronald en Wouter een Kerst avond diner. Niet al te laat  naar huis morgen vroeg het bed uit om te werken.

Zondag 25 december, eerste kerstdag: Alex heeft heeft gekookt.

Maandag 26 december: Na het werk naar Deventer gereden. Eerst langs Erwin en Wendy. Wat later op de middag naar Scilla waar we hebben gegeten.

Een beetje wind

Waterstand Hollandse brug, rond 22:00 8 december op zijn laagst

Vrijdag 9 december: Gisteravond rond 22:00 was het water pijl in de haven door de zuidwester flink gezakt. Van de wind hebben we weinig last gehad, alleen de kachel had wat moeite om zijn vlam hoog te houden. Volgens de Telegraaf van vandaag bereid de kust zich voor op hoog water, we zijn dus nog niet af van de wind.

Het water kan soms zo laag zijn dat schepen op een oor geraken of in de touwen gaan hangen.

Deze foto’s zijn  van 2007, gisteren was het wel erg donker en nat om foto’s te maken.

Verkassen

19 december 2010

Zaterdag 3 december: De YAGIS ligt weer voor in de haven, wat ons betreft mag de boel dicht vriezen. Graag mooi zwart ijs zonder een dikke laag sneeuw, de schaatsen zijn geslepen en de chocomel is aangevuld evenals de flessen rum. Koning winter kom maar op.

Zondag 4 december: Naar het oosten gereden en op de koffie bij onze ouders. Ook zijn we nog even op bezoek geweest bij Martin en Jan.