Maandelijks archief: mei 2012

Verwilderd

Maandag 14 mei: De caravan ingepakt en terug naar Naarden. Nadat we de spullen weer wat hebben op geruimd op de boot nog even naar de Schelp gevaren en daar met Ruud een drankje hebben gedronken. Terug in de haven een hapje gegeten op de haven.

De bossen in

Zondag 13 mei: Mooi weer en je kon weer goed buiten zitten. Het lopen van Gizmo is niet meer wat het is geweest en word steeds slechter. Met de fiets de bossen in zodat gizmo regelmatig het mandje in kan. Alex had zin in zurenkool met worst en spek en dat hebben we gegeten.

In de Rimboe

Zaterdag 12 mei: Na het rijklaar maken van de caravan vertrokken richting de Veluwe. Onderweg een stop in Schijndel en bij de Wit een nieuwe kraan gehaald. In Lunteren op de Camping de Rimboe een plek gevonden. Het weer was redelijk maar het was koud in de bossen en daarbij stond er ook een flinke wind.

Mergel

Vrijdag 11 mei: Afgelopen nacht alle ramen open en nog warm. Na het ontbijt een rondje gereden, langs de sluizen van Klein Ternaaien. Boodschappen gedaan en met een treintje door de mergel gangen van Valkenburg. In de avond een BBQ.

DEJA VU

Dinsdag 8 mei: Op de kaart zagen we in Eifel vlak bij de Nederlandse grens een groot stuwmeer liggen. Leuk om daar met de kano heen te gaan, juist nu het met het weer de goede kant op. Daar aangekomen en na twee uur rond rijden nog geen camping gevonden, wat kwam dit zoeken naar een camping bekent voor. Jaren geleden zijn we hier ook als eens geweest met het zelfde resultaat en toen zijn we door gereden naar Coo en zijn watervallen. Ook nu maar door naar de Watervallen van Coo.

Bootjes kijken

Maandag 7 mei: Gisteren tijdens het rijden kwamen we in Koblenz een leuke camping tegen midden in de stad tegenover de Deutsche Eck, hier mond de moezel in de Rijn uit. Het blijft te koud  om met de kano wat te gaan doen. De caravan werd rij klaar gemaakt en na 15 kilometer rijden staan we op de camping aan de rijn in Koblenz. Met de fiets de oude stad bezocht en tegen het einde van middag na  een  droge dag ook nog eens om 17:30 de zon er bij.

Vakantie

Zaterdag 5 mei:  Nadat de laatste spullen naar de caravan zijn gebracht zijn we vertrokken richting Duitsland. Nadat we z’n 260 kilometer hebben gereden arriveerde we in Lahnstein. Dit stadje licht aan de Lahn een zij rivier van de Rijn. Het weer is niet met ons mee, somber grijs en regelmatig een regen bui. We vermaken ons met een borrel en na het eten een rondje fietsen en vroeg naar de kooi.