browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: november 2012

De verhuizing

Vrijdag 30 november: We zijn tegen de avond weer voor in de haven gaan liggen, het varen houd voor even op en wachten rustig af wat de winter ons gaat brengen.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Storm

Vrijdag 19 November: Afscheid van collega Raidsel, als verassing waren we allemaal verkleed. Raidsel heeft voor ons alle een hapje gemaakt. Zaterdag 24 November: Naar de Schelp gevaren en Waar alex met zijn heli in de weer is geweest. Tegen het einde van de middag terug naar de haven gevaren.  Met een oosten wind die gaat aan … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Volendam

Zaterdag 17 November: Na het ontbijt zijn we richting Volendam gevaren. Gestart op de genua maar al snel de motor aangezet, de wind ging tegen staan en nam in kracht af. In Volendam lagen we als enige aan de kade. Met z’n tweeën wezen gourmetten. Zondag 18 November: Van Volendam naar de Schelp waar we de zeilen … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Word stil in de haven

Zaterdag 10 november: Ronald belde met de mededeling dat hij geen zin had om te koken, langs de chinees en naar Muiden gereden. Zondag 11 November: De haven loopt langzaam leeg, stil maar we kijken wel weer uit op het Gooimeer en de Schelp.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Haven meester in de watten gelegd

Zaterdag 3 November: In de middag naar de Schelp gevaren waar niet veel later ook de Schone Mare en de Soltar af meerde. Vanavond worden Edu en Trudi in de watten gelegd. Ruud het voor gerecht, De Schone Mare het hoofd gerecht en de YAGIS het na gerecht.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment