browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: januari 2013

Dooi

Zaterdag 26 januari: Vandaag  de laatste sneeuwbui van januari na twee weken vorst word het weer zachter. Met Ronald en Wouter naar Oegstgeest gereden waar de vader van Jan Schrijvers werd begraven. Vandaag om 13:00 is Rob Plooy overleden aan een tumor in zijn hoofd. Zondag 27 januari: Dit jaar hebben we een nieuwe buurman naast … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

De winter houd aan

Zaterdag 19 Januari: Naar Leeuwarden gereden naar de Caravana beurs. Een keer wat anders dan de Hiswa. Gaat er allemaal erg gemoedelijk aan toe en zonder dat je word aangesproken door een verkoper kun je de caravans rustig bekijken dat is op de Hiswa wel anders. Na de beurs een rondje in Harlingen gelopen en … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

De YAGIS ligt in het ijs

Zaterdag 12 Januari en zondag 13 Januari: Na een paar koude nachten ligt de YAGIS in mooi zwart ijs, zouden we volgende week kunnen schaatsen: Verder een rustig weekend, dit weekend heb ik twee avond diensten.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

2013 Eerste keer Schelp

Zaterdag 5 januari: Met de boot naar Almere gevaren en daar de boodschappen gedaan. Op weg naar de Schelp belde Aad op dat hij een touw in de schroef heeft gekregen. Roer om en op weg naar huizen om Aad een handje te helpen. Het lijntje in de schroef kwam al snel los, en de … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment