browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: maart 2014

Onderhoud

Zaterdag 29 maart: Het voorjaar is een mix van klussen en genieten van de zon. Zondag 30 maart: Naar Welsum gereden waar ome Rik zijn verjaardag vierde. Eenmaal weer aan boord word de kwast weer tevoorschijn gehaald. Deze dag afgesloten in het haven café met een klein hapje.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

De Schelp

Zaterdag 23 maart: Voor dat we naar de Schelp varen in Almere een boodschap gedaan. Zondag 24 maart: Een rustig weekend gevuld met wat kleine klusjes.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Werken

Het weekend van 15 en 16 maart: De een aan het werk en de ander struint de verjaardagen af. Maar de vrije uurtjes samen worden besteed aan uitjes en onderhoud.  

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Korte broek

  Zaterdag 8 maart: In de middag naar Twello gereden, een uitvoering van muziek verenging Excelsior. Ook werd er stil gestaan bij het overlijden van Pa Riphagen. Zondag 9 maart: De eerste lente dag, de winterkleding word omgewisseld met de zomer kleding. Met het mooie weer komt ook het onderhout om de hoek kijken. De … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Voorjaar Schoonmaak

Vrijdag 28 februari: Naar de Schelp gevaren en verder niets. Zaterdag 1 maart: De eerste klus zit erop, van de week de deur kaal geschuurd en voorzien van vier lagen lak. De Dinky onder het zeil vandaan gehaald, en schoon gemaakt. De kuipbanken zijn ook weer schoon en uit gemest. In de loop van de … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment