browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: augustus 2014

Zeilend klussen

Zaterdag 16 Augustus: Na het ontbijt en de zeilen gehesen en naar de Eemhof gezeild. Onder het zeilen de kabels van het zonnepaneel getrokken naar de machine kamer. Op de Eemhof aangekomen rondje gewandeld en in de avond BBQ op de Cobb aan boord van de YAGIS. Zondag 17 Augustus: i.v.m. de aantrekkend wind vroeg … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Het werd de hoogste tijd

Vrijdag 15 Augustus: Naar de Schelp gevaren en op het grote eiland afgemeerd.  Hannes en Ingrid lagen al vier weken op de Schelp, het werd hoogtijd om weer eens bij te praten. Bij hun een hapje gegeten. Ronald en Wouter meerde in de avond af op de Schelp, morgen varen we met hun naar de Eemhof.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Er word gekookt

Zaterdag 2 augustus: Tegen het einde van de Middag meerde twee Hallberg–Rassy’s naast ons af, die van Eef en Louis. Na een borrel ronde doken Eef en Louis in de kombuis. Na het eten Kwam de Plons aanvaren, na de koffie weer aan de borrel en genoten van een warme avond. Zondag 3 augustus: In de loop … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

polijsten

Vrijdag 1 augustus: De nieuwe Davids zijn zo goed als af, en voor we naar de Schelp vertrekken worden ze gemonteerd. Nu moeten ze nog worden gepolijst om ze hoog glanzend te krijgen.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment