browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: juni 2017

5 jaar

Maandag 5 juni: Gisteren erg leuk om weer de bekende gezichten van weleer te zien. Allemaal een stuk ouder en grijzer. Wie weet zien we elkaar bij het volgende jubileum over 5 jaar weer. 10:00 De wind is inmiddels aangetrokken naar een windkracht 6. Wordt tijd om te vertrekken richting Naarden. 16:00 Nog even op de schelp … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Reünie Pinxeel

Zondag 4 juni: Vandaag kont de vloot van Pinxeel weer de haven binnen zeilen/varen, ze vieren het 30 jarige jubileum van de vereniging. In de middag een borrel en vanavond een BBQ.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Even wat frisser

Zaterdag 3 juni: Na een klamme nacht een bewolkte ochtend. Om 10:00 vertrokken uit Enkhuizen richting Hoorn. Dreigende buien die te zien zijn op de radar zwakken af en eindigen in enkele druppels. 

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Pinkster weekend

Vrijdag 2 juni: De nacht door gebracht op de schelp, om 10:00 vertrokken richting Paard van Marken. 12:00 besloten om door te varen naar Enkhuizen. 18:00 gegeten in de Enkhuizer visafslag. 

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment