browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: januari 2018

Onder de trap

Dinsdag 30 januari: Het liefst rust ik uit onder de trap, al de ruimte steeds krapper.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Mijn eerste grote vaartocht

Zaterdag 27 januari: Om 11:00 maakte het schip weer een grommend geluid. Mijn baasje gingen naar buiten, ik hoor een hoop gestommel en gerommel en dan begint alles te bewegen. Ik ben nog te klein om door de ramen te kijken, wat er allemaal gebeurt weet ik niet. Nadat het geluid stopte, ging ik aan … Continue reading »

Categories: Klaus, Logboek YAGIS | Leave a comment

Opa en Oma

Zondag 21 januari: Met Klaus naar Deventer.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Brutaler

Zondag 21 januari: Nu effen uitrusten, en vooral onschuldig kijken.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Klaus ontdekt het eiland de Schelp.

Zaterdag 20 januari: Ik heb al veel meegemaakt in de eerste week en moet nog veel doorstaan, ze hebben het over het socialiseren. Afgelopen week een serieuze storm doorstaan, en vandaag maakt mijn verblijf herrie. Na een half uur wordt ik in een totaal andere omgeving aan wal gezet waar ik kennis maakt met een … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Uit het vertrouwde

Zaterdag 13 januari: Ik ben weggenomen van mijn broertje en zussen. Zomaar van de een op de andere dag. Twee tweevoeters namen mijn mee, ruim uur heb ik op schoot van een van de tweevoeters gelegen, in iets wat maar bleef bewegen. Ik durfde niet te kijken en deed mijn ogen maar dicht. Geen idee … Continue reading »

Categories: Klaus | Leave a comment

Vaarseizoen 2018 is geopend.

Zondag 7 januari: Gisteren naar de Schelp gevaren en daar overnacht. Een harden wind uit het noorden deed het water op stuwen.  

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Wat gaat er veranderen ?

Maandag 1 januari 2018: Dat moet anders dan in 2017 en gaat gebeuren in 2018. Sommige van ons starten het jaar met een ijskoude duik in het water.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment