browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: december 2018

Verrassing

Maandag 31 december, Terschelling: De laatste dag van het jaar, een dag waarop je terugkijkt op de afgelopen maanden en je voorbereidt op alles wat het nieuwe jaar te brengen heeft. Het oude jaar had nog een verassing. “Ring Ring” Tjangway aan de telefoon hoe het ons verging op het eiland. Na een kleine minuut … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Wandelen, maar ook met de bus

Zondag 30 december, Terschelling: Met de bus naar Midsland aan Zee, dat was de bedoeling alleen de bus van 10:45 was gecanceld en de volgende bus rij pas om 11: 45 Eerst een ronde over het zuidwester strand van Terschelling, 11:45 alsnog met de bus naar Midsland aan Zee.  

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Wandelen

Zaterdag 29 December, Terschelling: Het is maar goed dat we gisteren zijn doorgevaren vandaag een windkracht 7 a 8, maar vrij zacht voor de tijd van het jaar. Geen fietsen huren maar wandelen, veel wandelen, want dat verdiend Klaus naar zo lange vaar dag. Na de wandeling snert met een broodje in het welbekende eetcafé De … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Doordouwen

Vrijdag 28 december: Enkhuizen – Terschelling:  Na het ontbijt om 9:00 trossen los, bestemming Harlingen. Het IJsselmeer oogt somber, het flauwe zonnetje van gisteren is verdwenen. Het zicht op het IJsselmeer is matig tot slecht, al na enkelen kilometers varen vanaf Enkhuizen verdwijnt de kust. Na het passeren van de sluis bij Kornwerderzand hebben we de … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

#MidWinterSailingTherschelling

Donderdag 27 december: Naarden – Enkhuizen Voor zonsopgang vertrokken richting het noorden. Na ruim vier uurtjes varen meerde we af in Enkhuizen. Halverwege de middag werd er op de reling van de YAGIS geklopt, de Brabanders Jan en Bram stonden voor de boeg. Onverwacht een leuke middag en avond. Naar huis hoefde ze niet, ze hadden … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment