browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: juni 2019

Extra dag

Maandag 24 juni: Tot in de middag op de schelp gebleven, kano opgeborgen en sup plank opgepompt. Temperaturen lopen tot ver over de 30 graden morgen nog warmer.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Hittegolf

Zondag 23 juni: De temperatuur loopt al snel op. Hoge temperaturen zijn voor deze week voorspeld. 11:00 Vertrokken uit Spakenburg richting Naarden. 13:00 Voor anker bij het Zilverstrand, even afkoelen in het water. 18:00 Afgemeerd op het eiland de Schelp. In de avond een BBQ met Ronald & Wouter. Rob en Frans kwamen later op … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Spakenburg

Zaterdag 22 juni: Het personeelsfeest Binderij Utrecht, wordt in Spakenburg gehouden. Van de Eem naar Spakenburg gezeild. Niet veel later lag de Plons achter ons, zij kwamen van Harderwijk.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Midzomer nacht.

Vrijdag 21 juni: Vandaag de langste dag en de kortste nacht. Die brengen we door aan de over van de Eem. Om 16:30 uit de haven van Naarden, op zeil naar de Dode Hond. Zo’n twintig minuten op de Dode Hond gelegen en weer vertrokken, geterroriseerd door een leger van muggen.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Peet oom

Zaterdag 15 juni: In de ochtend gewerkt, op de terug weg belde Wendy van oom Richard, zij waren op weg naar Katwijk en wilde de jacht haven Naarden aan doen. Nadat ze afgemeerd waren, elkaars boten bezichtigd. Later op de avond bij hun aan boord geweest, zij hadden inmiddels visite die met hun verder varen … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Pinkster weekend

Zaterdag 8 juni: Vandaag hebben we de bank in het stuurhuis opnieuw gestoffeerd. Voor het eerst geen stof maar een bekleding van Skai. Om 17:00 naar de het eiland de Schelp gevaren. Zondag 9 juni: In de ochtend de laatste kussen bekleed. 12:00 Mark en Arianda aan boord. Maandag 10 juni: Door het voorspelde slechte … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Thuishaven

Zaterdag 1 juni: De laaste kilometers naar de thuishaven. Eerst nog wat boodschappen, 9:45 vertrokken uit Harderwijk. Het is druk op het water, vele bootjes gaan er op uit met het mooie weer. De gehele botter vloot uit Spakenburg heeft waarschijnlijk wedstrijdje. Deze avond brengen we nog door op het eiland de Schelp, morgen in … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment