browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: augustus 2019

De verbouwing

Zondag 25 augustus: De ramen zijn weer geplaatst en het zonnescherm dat we hebben laten maken is binnen. De magneten moesten we nog wel plaatsen in de naad van de zonnen schermen. Op 11 augustus waren we begonnen met het verwijderen van de ramen die mat zijn geworden. Al het houtwerk rondom de ramen gelakt … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

BBQ

Zondag 4 augustus: Varen vandaag naar het eiland de Schelp. De laatste dag van onze vakantie, het zonnetje schijnt en het houtskool is ingeslagen. Morgen nog wel een vrije dag, die gebruiken we om alles weer op orde te brengen. Onder andere, zeilen onder de huiken, laatste zout resten wegspoelen, wasje draaien enz. Dinsdag is … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Pride Amsterdam 2019

Zaterdag 3 augustus: Het evenement Pride daar zijn we nog nooit geweest. Nu we in Amsterdam zijn, gaan we het meemaken.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Grachten van Amsterdam

Vrijdag 2 augustus: Gisteren lagen we voor in de haven opgestapeld . Rond 10:30 kwam er beweging in de schepen. Begin van de middag lagen we in een box, lig toch wat rustiger en veiliger. In de avond met een sloep door Amsterdam gevaren.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Halen we de A9 brug.

Donderdag 1 augustus: Om 8:45 lagen we voor de Kager bruggen te wachten. De opening was een kwartier later dan gepland, om 9:45 de brug gepasseerd. Op de brugwachter van Haarlem of de sluismeester van Spaarndam heb jeĀ  geen invloed, effen zweten geblazen. Eenmaal voor de A9 hadden we nog drie minuten over. Om 16:15 … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment