browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: november 2019

De verhuizing

Zaterdag 30 november: De YAGIS ligt weer voor in de haven, nu maar wachten wat de winter ons gaat brengen.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Mist

Maandag 25 november: De omgeving is nog steeds gehuld in een dikke laag mist. Op tijd vertrekken zit er niet in, misschien zit vertrekken er wel helemaal niet in. 11:00 De mist trek ligt op en met een kilometer zicht mag je varen. Het risico dat de mist weer aantrek is aanwezig. Maar voor nu … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Dag aan zee

Zondag 24 november: Met een zonnetje en amper wind is het goed vertoeven op het strand. Voor Klaus een paradijselijk plek, van 1 oktober tot 1 april zijn honden toegestaan. Het honden volk is dan ook in grote getale aanwezig. Halverwege de middag weer aan boord, de zon weg en de wereld is erg klein … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Waarschijnlijk

Zaterdag 23 november: Waarschijnlijk het laatste weekend van het jaar dat we varen. Om 10:00 vertrokken uit de haven van Naarden met als doel Volendam. De windkracht 6 uit het oosten en geen zeilen meer die gehesen kunnen worden besluiten we de koers te verleggen naar IJmuiden.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment