browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: februari 2021

Mist

Zondag 28 februari: Het zicht op het Markermeer bleef de hele dag rond de 200 meter. Mistbanken trekken af en toe over de haven heen. We hoeven vandaag niet terug naar de haven, blijven nog een nacht in Volendam en gaan morgen met goed zicht terug naar de haven. Het is vandaag drukker in Volendam … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Volendam

Zaterdag 27 februari: Een uitgebreid ontbijt, een episode van ozark gekeken, koers gezet richting Volendamdam. Windkracht 1 a 2 zonnig en rond de 10 graden. Paard van marken passeerde we rond 11:00 en vonden dat Volendam wel ver genoeg was. In Volendam vergeet je even dat er een virus door Nederland rond gaat. Druk op … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Schelp

Vrijdag 26 februari: De haven verlaten en naar het eiland de schelp gevaren. Rustige avond.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Druk in de haven

Woensdag 24 februari: Het warme weer dat de mensen in beweging komen. Het wordt steeds drukker in de havenkom met bunkeren van diesel en water. Besluiten de kom te verlaten en de YAGIS af te meren op zijn zomer stekkie. Buurman volgt ons trouw en ligt in de avond ook weer op zijn plek.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Eerste weekend.

Zaterdag 20 februari: Uitgevaren naar de Schelp. Een mooi zonnig weekend voor de boeg. De Schone Mare vaarde rond het middag uur De Schelp binnen. Uiteindelijk was het bijzonder druk voor de tijd van het jaar. Negen schepen geteld. Met kampvuur en een borrel is het seizoen voor ons geopend. Zondag 21 februari: Als vandaag … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment