browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: maart 2021

Voorjaar

Zondag 29 maart: Wakker worden met een zonnetje, genieten in de buitenlucht van ontbijt. Op een rustig tempo de caravan rij klaar gemaakt om terug te rijden naar Naarden.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Een uur minder

Zaterdag 28 maart: Vandaag hebben we een uur minder, de klok is weer verzet. In de ochtend bij Pa Koffie met een tompoes, in de Middag naar Ma. Scilla en Michiel rond vier uur op bezoek, in de avond een intensieve wandeling door de uiterwaarden.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Caravan

Zaterdag 27 Maart: Het eerste weekend met de Caravan op pad. Om 8:30 uit Naarden weg gereden. 10:00 Nog net voor de bui de luifel uit kunnen draaien. Een flinke hagelbui kleurde de camping voor even wit. 12:00 Naar de worp met een zak kibbeling, Kristel was er ook. 13:30 boodschappen en de rest van … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Weer inslingeren

Maandag 1 maart: De haven van Volendam om 8:30 uitgevaren. Het zicht is goed, Noordoosten wind is aan getrokken 3 a 4 en het is bewolkt. Er is belooft dat er in de middag strak blauwe luchten zouden komen, om 11:00 varen we het eiland De Schelp binnen.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment