browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: mei 2021

Het water uit

Maandag 31 mei: Ruim voor negen uur lagen we voor de kraan, een boot er in en dan de YAGIS er uit. Voor we op de plek stonden was het 13:00 in de middag. Voor die tijd de schroef naar Zaandam gebracht, de spoed wordt veranderd van 13 naar 11 en er wordt een anti … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Naar huizen

Zondag 30 mei: De watertank was minimaal gevuld met water om het gewicht te verminderen van de YAGIS. Weekend Schelp stond niet op de planning, het water dat we gebunkerd hadden in twee dagen verbruikt. Alex heeft de auto naar Huizen gebracht en Buurman heeft Alex weer op gehaald. Ruim na het middaguur zijn we … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Bovendeks

Zaterdag 29 mei: Na het ontbijt voor anker. Roest plekken bovendeks aangepakt in de Owatrol en primer, romp gereinigd met ST Marc voor het ontvetten van de romp en nog wat slijp werk aan de Davids.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Onderhoud

Vrijdag 28 mei: Vandaag zouden we het water uit gaan. De jachthaven in Huizen heeft een verkeerde datum in de agenda gezet. Een retour huizen was het resultaat. Maandag een nieuwe poging om het water uit te komen en te starten met onderhoud aan het onderwater schip. Het weekend brengen we nu maar door op … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment