browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: november 2021

Klusje

Zondag 14 november: Na het ontbijt de tassen uitpakken en opruimen. Voor Alex stond nog een klus te wachten. Gisteren bij thuiskomst lekte een radiator, met aandraaien spoot de radiator nog meer water. In de middag rondje wandelen in Muiden en boodschappen gedaan. Morgen weer aan het werk, Alex op de dag en ik de … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Naar de YAGIS

Zaterdag 13 november: Na het ontbijt de kasten geleegd en in de tassen gepakt. De voortent gisteren al geruimd, was droog zonnig weer. Caravan aan gehaakt en naar Naarden gereden. In Naarden Tassen naar de boot gebracht en caravan schoongemaakt. De laatste vakantie van 2021 in zeeland doorgebracht, hopend dat we volgend jaar weer naar … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Uitslag

Vrijdag 12 november: In de ochtend was de uitslag van de covid test binnen, negatief. Een verkoudheidsvirus bij mijn zo goed als over, bij Alex neemt hij toe. Gisteren nog twee zelf testen bij gehaald kan Alex er ook nog een test tegen aan gooien. Vandaag een klus dag, accu van de mover aan het … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

GGD

Donderdag 11 november: Vandaag zouden we naar Deventer gaan maar nog steeds Niezen, hoesten en keelklachten. Vandaag covid zelftest nummer twee, ook negatief. Maar een afspraak maken bij de GGD voor het zekere. De GGD in Deventer was vol, Zierikzee was ook vol, kon nog wel in Vlissingen om 13:27 terecht. De camping maar twee … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Een rustige dag

Woensdag 10 november: Gisteren hoorde we sirene en zagen een trauma helikopter. Een melding op 112 lazen we een persoon te water. In de ochtend met Klaus een strand wandeling naar de Verklikkerplaat nabij het Verklikkerstrand (tussen Nieuw-Haamstede en Renesse) is een gevaarlijke plaat bij opkomend water. Je kunt bij laagwater de plaat oplopen. Maar … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Willemstad

Dinsdag 9 november: Met de auto naar Barendrecht, Outdoor xl, Kampeerwinkel, Skiwinkel en Outdoor. Ronde gelopen, maar ze hebben aan ons niks kunnen verkopen. Om 12:00 in Willemstad, langs de haven en over de wallen terug naar de auto gewandeld. In de zomer een volle drukke haven en nu zo goed als leeg. Het valt … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Zierikzee

Maandag 8 november: Vandaag is Zierikzee aan de beurt, wandeling langs de haven en door de stad van Zierikzee weer terug naar de auto. Op de terug weg langs praxis, olie voor de Zibro en verlichting voor de halsband van Klaus. De avonden vallen in dit jaar getijden weer vroeg in, het is erg donker … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Toeren

Zondag 7 november: Na het ontbijt en een kop koffie in de auto gestapt. Eerste stop is Veere, tweede stop is Vlissingen, langs de kust door Westkapelle, Domburg en Oostkapelle, over de Oosterschelde kering, Neeltje Jans terug naar de camping. Zowel gisteren als vandaag ondernemen we eigenlijk te veel, in de avond rollen de ogen … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Zeeland

Zaterdag november: Buurman kwam om 7:00 even dag zeggen. Na een kop koffie of voor sommige thee de laatste spullen naar de caravan gebracht. Om 7:40 reden we de A1 op, het is 145 km rijden naar Renesse. 9:50 stonden we voor de slagboom van Camping de Duinhoeve. Om 11:00 staat de voortent en na … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment