Maandelijks archief: juli 2022

Eiland

Zaterdag 30 juli: In de ochtend eerste even langs Kniest voor twee luchthappers. We hopen dat we hier mee enigszins de condens onder de nieuwe kuiptent kunnen voorkomen. Gelijk een nieuwe blower voor de afzuigkap voor de caravan meegenomen. De pikhaak die jongstleden overboord sloeg is ook weer vervangen door een nieuwe. De boodschappen gedaan en uitgevaren naar de Schelp.

In de avond een BBQ aan boord van de YAGIS met de bemanning van de Plons.

Zondag 31 juli: De dag start met licht regen, in de loop van de dag meer buien. Even na de middag vertrokken naar de haven. 

Vrijdag 5 augustus: Op zijn dooie gemak wat te drinken en trok zich niks aan van de mensen die om hem heen stonden.

Anne

Vrijdag 22 juli: Om 16:00 start de uitvaart dienst van Anne de Valk- Lammers de oudste zuster van Ma / Ineke. Als er een weerzien is tussen die twee, hebben ze vast weer een hoop lol. Uitvaart is in besloten kring, samen met Pa en Kristel bijgewoond.

Zwemmen

Zondag 17 juli: Blijven nog een dag op de Markerwadden, gewoon relaxen, zwemmen, suppen, BBQ en zonsondergang kijken. De wind is gedraai naar het oosten, kunnen weer uit de wind zitten op het achter dek.

Markerwadden

Zaterdag 16 juli: Vertrek blocq van kuffeler 8:30

Het was hoog aan de wind zeilen en het laatste stuk op de motor. Aankomst Marker wadden 11:15 strakblauw, in de middag een felle noorden wind op de kont van de YAGIS. Met een drankje op het voordek gezeten om een beetje uit de wind te blijven.