browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Monthly Archives: september 2022

Nog 80 kilometer

Woensdag 7 september, Donderdag 8 september, Vrijdag 9 september, zaterdag 10 september en zondag 11 september. Om 9:15 de camping Officiel La Pinède Asbl i Consdorf verlaten. Meer kilometers rijden dan het gemiddelde op een dag. Het was dan ook vrijlaat toen we om 15:30 de camping op de worp in Deventer op reden. De … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Wollefsschlucht

Dinsdag 6 september: Afgelopen nacht wakker geworden van harde wind, met in de verte gedonder. Voor de zekerheid de luifel ingerold en alles wat buiten stond veilig gesteld. De wind viel mee, genoeg regen en een hoop gedonder met twee klappen die de caravan deed schudden. Gisteren nog een dag bijgeboekt, na twee dagen lopen … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Schiessentümpel

Maandag 5 september: Vandaag het Mullerthal – Luxemburgs Klein Zwitserland ingereden. Een wandeling naar de waterval Schiessentümpel, vandaar uit doorgelopen naar de Camping Cascade. Dit was de camping waar we altijd stonden, deze is na de overstroming van in augustus 2021 nog altijd gesloten.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Consdorf

Zondag 4 september: Het uit zicht was gisteravond als nu in de ochtend erg mooi. Gisteravond een mooie zonsondergang en in de ochtend een nevel van mist in het dal. Om 9:00 Koers gezet richting Luxemburg. 13:00 stonden we op de camping Officiel La Pinède Asbl. Een wat krappe plaats, de auto naast de caravan … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Centrum

Zaterdag 3 september: Gisteren de vesting rond gelopen, ronde van 4 kilometer. Vandaag het centrum van de vesting verkennen. Het centrum viel vergeleken met de vesting wallen wat tegen. De straten zijn vrij smal, lastig om gebouwen goed op de foto te krijgen. Na het avondeten weer een ronde vesting, maar dan andersom gelopen.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Langres

Vrijdag 2 september: Om 9:30 het meer Bourget du Lac verlaten. Rijden via Lyon, Dion naar het noorden. Onderweg een camping gezocht, het is de Stads camping Navarre in Langres geworden. Daar Aangekomen een flinke hoos bui, portemonnee vermist, bank passen geblokkeerd, portemonnee gevonden en bank passen geblokkeerd, pfffffff met de avond wandeling kwamen we … Continue reading »

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment

Ronde Du Lac

Donderdag 1 september: Het beging van de meteorologische herfst. Na het ontbijt, voor dat het te warm wordt een ronde om het meer gereden.

Categories: Logboek YAGIS | Leave a comment