browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Dat zijn nauw die bakens op zee

Posted by on 4 november 2011

Na twee weken storm met onmetelijke golven begint het nu te luwen en komen we weer in een rustiger vaar water terecht.

Twee weken geleden begon de motor te sputteren en kwam niet meer goed op gang. Diep in de nacht hulp gezocht tot drie maal over, helaas niemand kon helpen. De druk werd veel te hoog, gevaarlijk hoog. Alles werd door gelicht maar geen oorzaak gevonden waarom de druk zo hoog was. Tot overmaat van ramp ging nu ook de inhoud over boord en raakte we uitgeput. De wanhoop was nabij. Volgens het service center zaten we ergens mee opgescheept en uit voorzorg werden de hulp troepen ingezet. Word het beest eindelijk bestreden? Na twee dagen gaat de wind wat liggen en hebben we eindelijk wat meer rust in de nacht en er kan overdag ook weer gebunkerd worden zonder dat het weer van boord rolt. Het service center was zo gefocust op de binnen kant dat de buiten kant werd vergeten en laat daar juist het gevaar zitten. Er moet nog gesleuteld worden maar we gaan er van uit dat we snel weer verder kunnen varen.

Lijnen, trossen en sloepen werden ons toegeworpen, dat zijn nauw die bakens op zee.

Richard Alex

4 comments on “Dat zijn nauw die bakens op zee

  1. In het verhaal lees ik dat de bemanning het sterkst is geweest en vooral niet de moed heeft opgegeven, er zijn er zat die dat al dan niet zichtbaar, wel doen, shapo.

  2. Anoniem on said:

    Heel erg mooi geschreven! Liefs, je zusje…

  3. Adriaan on said:

    Helden! Heel veel sterkte en plezier. Dit zijn wel de verhalen waarvan je over 20 jaar gaat glimmen als je het verteld.

  4. Adriaan on said:

    Waar zitten jullie ergens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

190 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>