browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

De Schelp

Posted by on 15 augustus 2021

Vrijdag 13 Augustus: Jeroen en Steven zijn vroeg vertrokken naar hun thuishaven, zij hebben nog twee vaar dagen voor de boeg. In de loop van de ochtend zijn wij naar het eiland de Schelp gevaren. De wind trok aan en op het eiland de Schelp lig je uit de wind. Niet veel later vaarde Peter en Syl het eiland binnen. Ronald en Wouter meerde langs zij af en later in de middag lagen we drie dik met aan de buitenkant Marcel en Anne.

Zaterdag 14 augustus: De zeilen weer onder de huiken en de boot gewassen. De rest van de dag rustig aan en genieten van de zon en het gebeuren om ons heen.

Zondag 15 augustus: In de ochtend naar de haven gevaren. De ochtend gevuld met opruimen en schoonmaken in de boot. Einde van de middag op de IJzeren Hein even bij praten met Barend, Alie, Tjangway en Grietje.

De drie weken vlogen zoals gebruikelijk weer om, Alex begint morgen weer met opbouwen van zijn werkzaamheden. Ik ben nog een dag vrij en ga het logboek bij werken.

Hopend dat volgend jaar covid-19 onder controle is en we weer kunnen genieten van een vakantie met de Sleurhut.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

200 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>