browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Château de Wildenstein

Posted by on 23 augustus 2022

Dinsdag 23 augustus:

Vandaag en wandeling naar de ruïne Château de Wildenstein, ronduit pittig en stijl, maar zeker de moeite waard. Ook voor Klaus die en beetje avontuurlijk is aangelegd een geweldige wandeling.

Het uitzicht is adembenemend en overal zijn de resten van de ruïne die door smalle steile trappetjes en een tunnel te bereiken, Overal vindt je nog de fundamenten van het leven in een kasteel en een kapel. De natuur heeft overal vrij haar gang kunnen gaan, een prachtige flora en eeuwen oude bomen.

De afdaling is letterlijk een vrije val en je moet stevig in je schoenen staan om niet de berg af te rollen. Na afloop een duik in het stuwmeer om het zweet af te spoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

218 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>