browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Allevard

Posted by on 29 augustus 2022

De klim op de laatste dag in Chamonix was te veel van het goede, niet de klim boven maar de loop terug naar het dal was zwaar. De enkels zeggen van bekijkt het maar, we zetten geen stap meer. Vandaag speel ik de rol van manke Nelis.

Om 9:45 vertrokken naar de ideal camping in Allevard. Honderd en vijf kilometer slingerend door de bergen omhoog en weer omlaag. Klaus voelde zich beroerd, wilde tijdens rit niet liggen, stond in een houding alsof hij wilde overgeven. Even voor 12:00 reden we de camping op. Geen slechte plek om te staan, maar de website van de camping ziet de omgeving idealistischer uit dan het in werkelijkheid is. Vandaag een rustig aan doe dag, morgen verkennen we de omgeving van Allevard.

Eind van de middag de eerste donderbuien en regen over ons heen. Het viel mee, in de avond was het droog en konden we weer een wandeling maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

218 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>