browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Wollefsschlucht

Posted by on 6 september 2022

Dinsdag 6 september: Afgelopen nacht wakker geworden van harde wind, met in de verte gedonder. Voor de zekerheid de luifel ingerold en alles wat buiten stond veilig gesteld. De wind viel mee, genoeg regen en een hoop gedonder met twee klappen die de caravan deed schudden.

Gisteren nog een dag bijgeboekt, na twee dagen lopen nog wat energie over voor een derde dag.

Leuke wandelroute door indrukwekkende kloof. Veel (onregelmatige) trappen en steile stukken, maar meer dan de moeite waard om te bekijken, de Rotsformatie “Wollefsschlucht.

Na het zien van de Wollefsschlucht doorgereden naar de Kalktufbron – Kallektuffquell in de vallei van de Zwarte Ernz stroomt kristalhelder kalkhoudend water over een richel in een bekken. De kleuren van het water en de rotsen en de diversiteit van de soorten mos zijn zeer indrukwekkend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

218 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>